Contact Me

Hay! Here its me MINGI ^^ Let’s share about Super Junior and Kpop and FF with me —> This is the information ::

♥ Everyone, you can contact me on my blog, yeah this blog (˘⌣˘) :

https://myhyukieeegirl.wordpress.com/

♥ You can contact me on my twitter too, just mention for followback. REMEMBER! Said that you are my reader too ok? :

https://twitter.com/#!/Risavelen

♥ Next you can YM and send me an email at my email :

hellogirl24@ymail.com

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

-myhyukiegirl –

33 thoughts on “Contact Me

    • Post kok chingu ^^ , tapi sepertinya saya kan post FF baru saja disini. Soalnya FF sy rata-rata sudah banyak di post di beberapa blog wordpress FF. Jadi biar FFnya yang masih seger aja yang tak post disini. Kebetulan lagi buat oneshoot, dlm proses. hehe.

  1. Annyeong author ,thor ff yg blood tearsnya dilanjut dong udah nunggu lama bnget thor😦 . Buruan dishare yah thor😀

    • maafkan aku :”) laptopku sdh rsk slma 5 ln ini dan filenya disana. Otakpun msh sembaraut dengan ujian tempo hari. Sy janji minggu dpn pasti ada😀

  2. assalamualaikum ..
    lee yongrim imnida .
    i’m jewelf from bandung.
    bangapta🙂

    thor, ff blood tears part 5b kapan ne di publish nya ?
    aye udh gak sabar thor😦
    hehehehe aye pngen tau nasib aye slanjut nyaa ni🙂

    reply please.

  3. author,,,,, part b nya mana???? katanya minggu depan,,, tapi ini lebih dr beberapa minggu dn bulan ,,,, aku ingin tau bagaimana akhirnya mingi dan hyuk jae,, bahagia kah ??? atau malah menderita,,, ???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s